21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δαναοί Άργους: «Ψήλωσαν» με Μπαλλά

Στην ενίσχυσή τους κάτω από το καλάθι προχώρησαν οι Δαναοί Άργους, καθώς πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό του τη Νικολέτα Μπαλλά.

Το αργολικό συγκρότημα θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Γυναικών, με την 29χρονη σέντερ να δίνει τα χέρια με τους διοικούντες για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022, μετά την περσινή παρουσία της στον Οίακα Ναυπλίου. Θυμίζουμε πως το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησε και η Τόνια Δανούση.

Η ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την αθλήτρια Νικολέτα Μπαλλά για τη σεζόν 2021-2022. Η Νικολέτα γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των ψηλών. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης και μετά ακολούθησαν αρκετές ομάδες σε Α2 και Α1 με αξιόλογες διακρίσεις.

Μεταξύ αυτών μετράει 2 ανόδους στην Α1 με τον Άρη Θεσσαλονίκης (αγωνίστηκε εκεί 8 σεζόν) και με την ομάδα της Λευκάδας. Πριν από δύο χρόνια έπαιξε στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου τερματίζοντας στην 6η θέση του 2ου Ομίλου της Α2, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Οίακα Ναυπλίου στην ίδια κατηγορία. Καλωσορίζουμε τη Νικολέτα στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ