20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δαναοί Άργους: Πήραν και Μπενέκη

Οι Δαναοί Άργους απέκτησαν ακόμα μία παίκτρια που αγωνιζόταν πέρυσι στον Οίακα Ναυπλίου, μετά τη Νικολέτα Μπαλλά και την Τόνια Δανούση.

Πρόκειται για την Άσπα Μπενέκη, η οποία αποχώρησε από το έτερο αργολικό συγκρότημα μετά την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και θα ενισχύσει τους Δαναούς Άργους, στους οποίους είχε παίξει και στο παρελθόν, για πέντε σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας την αθλήτρια Άσπα Μπενέκη για τη σεζόν 2021-2022. Η Άσπα γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1987, ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ολυμπιάδα Λάρισας και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας. Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον ΓΑΣ Κομοτηνής και στη συνέχεια έπαιξε για πάνω από τέσσερις σεζόν στην Α2 με ομάδες της Τρίπολης (Άμιλλα και ΓΕΑ) και την Καλαμάτα ’80.

Τα επόμενα πέντε χρόνια (2015-2020) ανήκε στην ομάδα μας και πανηγυρίσαμε μαζί την άνοδό μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, αποτελώντας ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης αυτής πορείας. Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Οίακα Ναυπλίου, με την ομάδα της γειτονικής πόλης να αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Ενόπλων. Η εμπειρία της και το μεγάλο της ταλέντο σίγουρα θα προσφέρουν πολλά στη νέα αυτή πρόκληση. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ