30.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ωρα αποφάσεων στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος γνώρισε άλλη μια ήττα, την όγδοη συνεχόμενη, ο Νίκος Οικονόμου είδε κάποια θετικά και εξέφρασε ελπίδες για την συνέχεια, όμως, οι αλλαγές που προανήγγειλε για παίκτες δεν είναι βέβαιο ότι δεν φτάσουν μέχρι τον... πάγκο.

Ο προπονητής του Πανιώνιου αφού επισήμανε την σκληρή άμυνα του Αρη, "στα όρια του φάουλ" και την αντίδραση της ομάδας του, "πλησιάσαμε στο τρίτο δεκάεπτο αλλά ήταν καθοριστική η αποβολή του Μπέρι", αρνήθηκε ότι υπάρχουν σκέψεις παραίτησής του μετά τα συνεχιζόμενα αρνητικά αποτελέσματα. "Δεν πέρασε στο μυαλό μου. Αγαπάω πολύ τον Πανιώνιο και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, θα δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ακόμη δύο αλλαγές, έχουμε να διαχειριστούμε και την αλλαγή της έδρας".

 Από την προηγούμενη εβδομάδα πάντως και μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ηφαιστο, υπάρχουν πληροφορίες ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν η τελευταία ευκαιρία του Οικονόμου και ότι στο διάστημα της διακοπής ο Πανιώνιος είναι πολύ πιθανό να κάνει άλλη μια αλλαγή προπονητή στην τρέχουσα σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ