24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψηφίστηκε ο υποβιβασμός του Λαυρίου (pics)

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιείται την Πέμπτη (18/07) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, στο Μαρούσι.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Basket League συναντήθηκαν και πάλι, για να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στο επερχόμενο πρωτάθλημα, μετά το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τις προκηρύξεις των εθνικών πρωταθλημάτων. Όπως συνέβη και στην τελευταία γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν δίνει το παρών. Δεν παρευρίσκεται ούτε εκπρόσωπος του Χολαργού, αλλά δίνει το παρών άνθρωπος του Κολοσσού Ρόδου, με τον οποίο άλλωστε οι πρώτοι έχουν αποφασίσει να συγχωνευθούν.

 

Όπως αποφασίστηκε, ύστερα από σχετική ψηφοφορία των εκπροσώπων-μελών του ΕΣΑΚΕ, το Λαύριο τυπικά υποβιβάζεται. Επί της ουσίας, βέβαια, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία μετά τη συμφωνία του με την Κύμη.

 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στις 23 Ιουλίου, στην Αθήνα.

 

Διαβάστε, επίσης, το νέο πρωτοεμφανιζόμενο θέμα που τέθηκε προς συζήτηση στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων συνεχίζουν τη συνεδρίασή τους, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, όπως συνέβη και στα προηγούμενα Δ.Σ.

Θυμίζουμε πως στην Basket League, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, παραμένει μία θέση κενή και αποτελεί ερωτηματικό από ποια ομάδα θα καλυφθεί. Κατά του ΕΣΑΚΕ έχει ήδη προσφύγει ο Ερμής Αγιάς, που τη διεκδικεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ