23.3 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χωρίς Τέιλορ, ερωτηματικό ο Τζάκσον

Χωρίς τον Ζερμέιν Τέιλορ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο ο Άρης (8/4, 17.00) για την 25η αγωνιστική της STOIXIMAN.GRBasket League.

Ο Αμερικάνος γκαρντ που μόλις πριν λίγες μέρες έφτασε στη Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκε στη μέση μετά από χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα δείξουν, πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Απουσία από την προπόνηση πήρε και ο Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Θα ακολουθήσει όμως την αποστολή του Άρη και η συμμετοχή του ή όχι στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Τζάστιν Τζάκσον, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Ουίλ Κάμινγκς, Θεόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς, Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς.

Πρίφτης: "Σκληρή ομάδα το Λαύριο"

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, κάνοντας λόγο για σκληρή ομάδα και όχι μόνο: "Βρισκόμαστε μόλις δύο στροφές από το Το Λαύριο είχε δώσει από πέρυσι τα διαπιστευτήριά του και η φετινή εξαιρετική πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι. Πρόκειται για μία σκληρή ομάδα με ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα, η οποία είναι  πραγματικά δύσκολος αντίπαλος».

Τι θα κάνει ο Άρης; "Χρειαζόμαστε τη νίκη για την τέταρτη θέση που δίνει το πλεονέκτημα στα play-offs. Κόντρα στα συνεχόμενα προβλήματα απουσιών που προκύπτουν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με προσήλωση και ενέργεια στην άμυνα και με καλές επιλογές, σωστό διάβασμα και λίγα λάθη στην επίθεση».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ