23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Λαμπρόπουλο και Μπόουμαν

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο "Σοφία Μπεφόν" (29/2, 15.30) και οι "κυανέρυθροι" δεν υπολογίζουν στη βοήθεια του Φώτη Λαμπρόπουλου και του Μπράντον Μπόουμαν.

Ο Λαμπρόπουλος είναι εκτός εξαιτίας τραυματισμού στον γαστροκνήμιο μυ του δεξιού του ποδιού, αφού τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

"Αδικαιολόγητα απών" χαρακτηρίζεται ο Μπράντον Μπόουμαν από τον Πανιώνιο, τον οποίο καταγγέλει για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά την οποία επέδειξε.

Στόχος των παικτών του Λίνου Γαβριήλ είναι να να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που μετρά 13 συνεχόμενες νίκες. Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης τόνισε: 

“Καλησπέρα σε όλους… μετά από πολύ καιρό!!
Δεν είναι και το ιδανικότερο να έχει μια ομάδα αλλά και ένας παίκτης τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ήταν όμως κάτι το οποίο βοήθησε την ομάδα μου, γιατί  – η αλήθεια είναι – ότι τον τελευταίο μήνα περνούσαμε ένα “άσχημο φεγγάρι”. Οπότε, όλη αυτή τη διάρκεια είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά και να δουλέψουμε πολλά πράγματα, τόσο σε τακτική, άσο και σε ατομικό επίπεδο.
Δυστυχώς όμως, οι δυσκολίες συνεχίζονται, αφού είχαμε την αποχώρηση δυο παικτών. Ο Σάμουελς, που επέλεξε να φύγει για την γαλλική Ροάν, αλλά και ο Μπόουμαν, ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς λόγο από μόνος του. Αυτό το γεγονός αποδυνάμωσε την ομάδα κυρίως κάτω από το καλάθι. Σαν να μην έφτανε αυτό… έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Φώτη (σ.σ. Λαμπρόπουλο), ο οποίος, δυστυχώς, θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελπίζω, όμως, να τον έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι μαζί μας.
Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, οι δυσκολίες υπάρχουν. Υπάρχει όμως και η θέληση και η πίστη απ’ όλους στην ομάδα να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Σίγουρα, δε θα είναι εύκολο γι αυτό ζητάμε από το κόσμο του Ιστορικού να μας στηρίξει στα κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε ανάγκη τη βοήθειά του όσο τίποτα άλλο.
Πρώτος αγώνας μετά την διακοπή είναι αυτό απέναντι στην Κυπελλούχο ΑΕΚ, που κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο στον τελικό του Η Ηρακλείου και δείχνει να είναι πολύ φορμαρισμένη, καθώς διατηρεί και το μεγαλύτερο (σ.σ. 13-0) νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Ας είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε μπροστά μας, μια δύσκολο αναμέτρηση, εμείς, όμως, θα προσπαθήσουμε να μπούμε ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιάσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Εις το επανιδείν!!”



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ