22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Χουγκάζ: «Με ενθουσιασμό και μαχητικότητα»

Δεν περισσεύει κανείς φέτος στον Πανιώνιο. Τι δήλωσε ο Κρις Χουγκάζ εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Basket League.

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, κόντρα στην Κύμη, θα δώσουν την Κυριακή (07/10, 18.00) οι «κυανέρυθροι» τον πρώτο αγώνα τους για το φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής τους, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη… μάχη με το χρόνο που δίνουν για να προλάβουν να είναι έτοιμοι: «Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες, με εξαίρεση των δύο που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και δεδομένα βρίσκονται σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Η πλειοψηφία των αναμετρήσεων σε κάθε αγωνιστική θα έχει αμφίρροπη εξέλιξη. Στον Πανιώνιο, η προσπάθεια συγκρότησης ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας έχουν αρχίσει με καθυστέρηση. Έχουμε επιδοθεί, αναγκαστικά, σε μια μάχη με το χρόνο, ώστε να δημιουργήσουμε το ισχυρότερο δυνατό ρόστερ, ενώ διαθέτουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες μας».

Αναφορικά με το μεγάλο φετινό «όπλο» του Πανιωνίου, που πηγάζει από τη νεανικότητα του ρόστερ του, δεν είναι άλλο από τον ενθουσιασμό. «Το κίνητρο καταξίωσης θα είναι η "πυξίδα" των νεαρών παικτών και μπορεί να λείπει η εμπειρία, αλλά στα πλεονεκτήματα της φετινής ομάδας είναι ο ενθουσιασμός», εξήγησε ο Κρις Χουγκάζ, για να προσθέσει: «Η μαχητικότητα αποτελεί διαχρονική αξία του συλλόγου στο πέρασμα πολλών χρόνων στο ελληνικό μπάσκετ και αυτή θα είναι η ταυτότητα και της φετινής ομάδας του Πανιωνίου. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατοχύρωση της θέσης του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Για αυτή τη δύσκολη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Διαβάστε, εδώ, ολόκληρο το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Πανιώνιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ