32 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Χολμς και Γούντσον στον Πανιώνιο! (vid)

Σε ριζική... αναδιάταξη του έμψυχου υλικού, που έτσι κι αλλιώς είναι υπό διαμόρφωση, προχωράει ο Πανιώνιος, αλλάζοντας τους δύο από τους Αμερικανούς που είχε φέρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα και που είχαν αρχίσει προπονήσεις!

Ο Εϊβρι Χολμς και ο Εϊβερι Γούντσον είναι οι δύο παίκτες που αναμένονται άμεσα στη χώρα μας, για να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη και να διεκδικήσουν τη θέση τους στο ρόστερ. Λογικά και να την πάρουν, αφού αμφότεροι θεωρούνται "λαυράκια" για τέτοια εποχή.

Ο Χολμς είναι απόφοιτος του Κλέμσον, όπου στην τελευταία του χρονιά με τους Tigers είχε μέσο όρο 10 πόντων σε 26,8 λεπτά και ο Γούντσον αποφοίτησε από το Μπάτλερ όπου με τους Bulldogs σε 22,4 λεπτά είχε 8,9 πόντους. Είναι και οι δύο περιφερειακοί παίκτες, ο Χολμς με ύψος 1,90 παίζει και σαν πλέι μέικερ και ο Γούντσον με το ίδιο ύψος, είναι περισσότερο "εκτελεστής".

Αμφότεροι είναι έτοιμοι να αρχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα και θα πάρουν τις θέσεις των Τζάκσον και Τζόουνς που δεν έδειξαν να είναι αυτό που χρειάζεται ο Πανιώνιος στο δύσκολο ξεκίνημα που θα επιχειρήσει. 

Ο Τόνι Γουντς θα παραμείνει στην ομάδα αφού ικανοποιεί με τη μέχρι τώρα παρουσία του, ο Χέντερσον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και πάνω του ποντάρονται αρκετά, ενώ και ο Τσούπκοβιτς θα αποτελέσει άμεσα μια ποιοτική και έμπειρη προσθήκη.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ