17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χαμόγελα Πανιωνίου πριν από το «αντίο» (pics)

Ο Πανιώνιος «καλωσόρισε» κι επίσημα το 2019 και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στη «μάχη» με τον Ήφαιστο Λήμνου, για την Basket League.

Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του χαλάρωσαν, έστω και για λίγο, από την προετοιμασία τους για τη σαββατιάτικη (28/01, 15.30) αναμέτρηση κόντρα στους νησιώτες, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα είναι η τελευταία που θα δώσουν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης που θα κατεδαφιστεί για να κατασκευαστεί σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (24/01) παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο εστιατόριο «Eat & Meet» κι έκοψαν -σε οικογενειακή ατμόσφαιρα- την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες και το διοικητικό προσωπικό έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο γυμναστής, Κώστας Μασούρας».

Θυμηθείτε, επίσης, το βίντεο που δημιούργησαν οι «κυανέρυθροι» για το τελευταίο παιχνίδι τους στο κλειστό της οδού Αρτάκης…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ