15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χάσμα Πανιώνιου με Σκουρτόπουλο

Σε άλλη μια επαφή με προπονητή χωρίς αποτέλεσμα εξελίχθηκε αυτή του Πανιώνιου με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και κάθε μέρα που περνάει δύο πράγματα εντείνονται στην Νέα Σμύρνη. Η βεβαιότητα ότι ο Φώτης Τακιανός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και η απορία του λόγου με τον οποίο γίνονται οι άλλες επαφές, αφού στην πορεία δεν φαίνεται να υπάρχει πραγματικά διάθεση συνεργασίας.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης τα είπε για αρκετές μέρες με τον προπονητή της Εθνικής, αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Πιο σωστά, βρέθηκε αλλά... χάθηκε στην πορεία, με τον χρηματοδότη του Πανιώνιου να προτείνει μια τελική συμφωνία με σημαντικές διαφορές από όσα είχε φανεί αρχικά ότι είχαν συμφωνηθεί  και τον Σκουρτόπουλο να ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και να απαντάει αρνητικά.

Χρονικά περιθώρια σαφώς και υπάρχουν ακόμα, όμως, αρχίζουν να πιέζουν. Στον Πανιώνιο δεν δείχνουν να έχουν κατασταλάξει ακριβώς στο τι θέλουν για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον στις λεπτομέρειες αφού συνολικά έχει καθοριστεί ένα εγγυημένο μπάτζετ 350 χιλιάδων ευρώ και συνεχίζεται η αναζήτηση επιπλέον πόρων.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η αναζήτηση της έδρας που θα στεγάσει την ομάδα, με δεδομένο ότι θα αρχίσουν τα έργα κατεδάφισης του ιστορικού κλειστού της Νέας Σμύρνης. Θέμα που απασχολεί σοβαρά τους διοικούντες και τους προβληματίζει αφού δεν υπάρχει λύση που να καλύπτει όλες τις ανάγκες και απλά αναζητείται αυτή που πλησιάζει περισσότερο. Η Γλυφάδα είναι πολύ μακριά, το Μετς ακούγεται πιο έντονα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική κατεύθυνση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ