31 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Φώναξε «παρών» με 72 πόντους ο Μπολ! (vids+pic)

Τη μέρα που δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές draft του ΝΒΑ, ο ΛιΆντζελο Μπολ σκόραρε 72 πόντους για τη Βιτάουτας, αν και αυτό έγινε σε αγώνα επίδειξης με... κινεζική ομάδα Νέων.

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι η προσπάθεια του ΛαΒάρ Μπολ να αναδείξει το ταλέντο των υιών του είναι ασταμάτητη και χρησιμοποιεί κάθε μέσο, για να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ πως αξίζουν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο ΛιΆντζελο Μπολ προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία και στον αγώνα της Βιτάουτας με την κινεζική Γουανγκτόνγκ ήταν εξαιρετικός.

Ο μεσαίος υιός του ΛαΒάρ, λοιπόν, με τον μεγάλο, Λόνζο, να παίζει για τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον μικρό, ΛαΜέλο, να βρίσκεται επίσης στη Λιθουανία, σημείωσε 72 πόντους με 11 ριμπάουντ, σε μία επίδοση που διόλου απαρατήρητη περνάει, τη μέρα μάλιστα που δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2018 για το ΝΒΑ. Η επίδοση αυτή, βέβαια, με την ομάδα του να κερδίζει με 159-115, ήρθε απέναντι σε μία ομάδα... Νέων, με τη Βιτάουτας να αγωνίζεται με ολόκληρο το ρόστερ της. 

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, τόνισε παρακολουθώντας αυτό το παιχνίδι, πως «δεν είχε αξία», για να το παρακολουθήσει κανείς, ή να αγωνιστεί. Η οικογένεια Μπολ βέβαια, δε θα μπορούσε παρά να κρατήσει τη... λεζάντα των 72 πόντων, που είναι όντως ένα εντυπωσιακό νούμερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ