29.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Προπονήσεις με Λέικερς ο… αδελφός Μπολ (pic)

Ο ΛιΆντζελο Μπολ ψάχνει τη δική του θέση στο draft του ΝΒΑ και οι Λέικερς δέχθηκαν να τον δοκιμάσουν, εντάσσοντάς τον στο σχετικό πρόγραμμα προπονήσεών τους.

Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου, η οικογένεια Μπολ ξεκίνησε να μπαίνει στην καθημερινότητά μας, με τον Λόνζο να επιλέγεται στο νούμερο δύο του draft από τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον πατέρα ΛαΒάρ να ξεκινά... το «σόου». Με ένα πλάνο, που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς... ευφυές με το δικό του τρόπο, ο πατριάρχης της οικογένειας έφερε τους άλλους δύο υιούς του, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο στη Λιθουανία, ώστε να αγωνιστούν με την φανέλα της Βιτάουτας, ελπίζοντας πως αμφότεροι θα επιλεγούν μελλοντικά επίσης από τους Λέικερς στο draft.

Φέτος, είναι η σειρά του ΛιΆντζελο να προσπαθήσει και, μετά την εμπειρία στην χώρα της Βαλτικής, με την οικογένεια να αποχωρεί μαζικά και να επιστρέφει στις ΗΠΑ, ίσως να έχει την ευκαιρία του στους «Λιμναίους». Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου τον διάλεξε, μεταξύ των έξι επιπλέον που θα δοκιμάσει το προσεχές διάστημα, εν όψει του φετινού draft, που θα πραγματοποιηθεί λίγο καιρό μετά το τέλος των Τελικών του ΝΒΑ. 

Οι ίδιοι οι Λέικερς το ανακοίνωσαν και ίσως αυτό το... σχέδιο των Μπολ να υλοποιείται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ