16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το… ευφυέστατο πλάνο της οικογένειας Μπολ

Ένα μεγάλο σχέδιο για τους Λέικερς ή... κάθε άλλο ενδιαφερόμενο μοιάζει να έχει ο ΛαΒάρ Μπολ, ο οποίος απειλεί πως ο Λόνζο δε θα ανανεώσει το 2021, εφόσον η ομάδα του Λος Άντζελες δε δεχθεί τους αδερφούς του, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο.

Ο ΛαΒάρ Μπολ... χτυπάει ξανά και αυτή την φορά απαιτεί από τους Λος Άντζελες Λέικερς να φέρουν στις τάξεις τους μελλοντικά τους υιούς του, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο, προκειμένου να κάνουν παρέα στον ήδη αγωνιζόμενο με τους «Λιμνανθρώπους», Λόνζο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πατριάρχης της οικογένειας τόνισε πως σε διαφορετική περίπτωση ο Λόνζο, που το περασμένο καλοκαίρι επιλέχθηκε στο νούμερο δύο του draft, δεν πρόκειται να ανανεώσει.

Η στιγμή αυτή της ανανέωσης, βέβαια, αργεί λίγο, καθώς ο Λόνζο Μπολ έχει συμβόλαιο με τους Λέικερς μέχρι τη σεζόν 2020-2021, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Διαφορετικά, θα είναι περιορισμένος free agent το καλοκαίρι του 2021, και μέχρι τότε ο πατέρας Μπολ θέλει να ενταχθούν στο σύλλογο της Καλιφόρνια ο ΛιΆντζελο και ο ΛαΜέλο. Ο πρώτος θα μπορούσε να παίξει από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στο draft του ΝΒΑ, αλλά ο δεύτερος όντας 16 ετών, θα χρειαστεί να περιμένει δύο χρόνια ακόμη για να μπορέσει να διεκδικήσει οποιαδήποτε υπογραφή.

Αξίζει να αναφερθεί, φυσικά, ότι τα δύο αδέλφια του Λόνζο παίζουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα Λιθουανίας με τα χρώματα της Βιτάουτας. Ο ΛιΆντζελο έχει κατά μέσο όρο 13.8 πόντους ανά αγώνα, με τον ΛαΜέλο να ακολουθεί με 7.6 πόντους. Ο ΛαΒάρ, πάντως, είναι και... ελαστικός, καθώς επισημαίνει ότι ακόμη και στο σενάριο της μη επιλογής του ΛιΆντζελο στο φετινό draft, θα περιμένει δύο χρόνια ακόμη, μέχρι να γίνει δηλαδή διαθέσιμος και ο ΛαΜέλο. Αν δεν επιλεγούν οι δυο τους, όμως, μετά και από αυτά τα δύο χρόνια, ο πατέρας θα πάρει... και τους τρεις γιους του και θα πάει σε οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί να τους πάρει «πακέτο».

Μπορείτε ακολούθως να διαβάσετε και να απολαύσετε την ανακοίνωση του ΛαΒάρ Μπολ, που περιλαμβάνει το... σπουδαίο πλάνο του:

«Θέλω και τα τρία μου αγόρια να παίξουν για τους Λέικερς. Αν δε συμβεί, όμως, αυτό θα σας πω πρώτα το τι θα συμβεί. Αν δεν πάρουν φέτος τον ΛιΆντζελο, θα τον φέρω ξανά στο Πριενάι για να παίξει για δύο χρόνια με τον ΛαΜέλο. Ο Λόνζο θα βρίσκεται στην τρίτη του χρόνια και θέλω όλες τις ομάδες του ΝΒΑ να μάθουν, ότι δε θα ανανεώσει με τους Λέικερς και θα πάει σε όποια ομάδα πάρει και τους τρεις γιους μου. Αυτό είναι το πλάνο.

Ο Λόνζο παίζει καλύτερα με τον αδερφό του. Και γιατί όχι, αφού είναι ένας εκπληκτικός σουτέρ. Δεν παίζουν την ίδια θέση. Δε βλέπετε πόσο μεγάλη επιτυχία, όταν έπαιζαν μαζί;

Γιατί να μην είσαι έξυπνος να πεις «θέλεις τον αδερφό σου, ε; Ας κάνουμε τότε... φλος ρουαγιάλ, φέρνοντας και τον άλλο αδερφό σας.

Δεν χρειάζεται κανένα draft για αυτό, απλά υπογράψτε τον στην free agency. Δεν χρειάζεται να δώσετε 15 εκατομμύρια δολάρια στον ΛιΆντζελο. Δώστε τα εκατομμύριά μου για τρία χρόνια, αυτό μας αρκεί. Παίρνουν, άλλωστε, τόσα λεφτά εκτός παρκέ, που δεν χρειάζεται να ανησυχήσουμε.

Θα κερδίσετε, επομένως, κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση ότι τα αγόρια μου δε θα φύγουν. Αυτό εννοώ: πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσετε την ίδια ομάδα για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείτε για οικονομικούς λόγους και γι' αυτό πηγαίνουν σε διαφορετικές ομάδες οι παίκτες.

Αλλά τι είναι καλύτερο από τρία αδέρφια Μπολ στην ίδια ομάδα, φτιάχνοντας ένα Big Three; Ένα αληθινό Big Three!».

Έχει πρόγραμμα ο ΛαΒάρ, αυτό φαίνεται...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ