21.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου (pics)

Φωτιά ξέσπασε στην ιστορική έδρα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, όπου γίνονται εργασίες κατεδάφισης.

Η φωτιά είχε μικρή ένταση και δεν επεκτάθηκε στα γύρω κτίσματα, ενώ αμέσως έσπευσαν στο σημείο δέκα πυροσβέστες και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ώστε να τη σβήσουν. Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η εστία ήταν σε σημείο όπου βρίσκονταν μπάζα και απορρίμματα.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/05) στο κλειστό, στο οποίο εκτελούνται εργασίες, καθώς βρίσκεται υπό κατεδάφιση. Στη θέση του θα κατασκευαστεί νέο, σύγχρονο, γήπεδο.

 

Ο Πανιώνιος έδωσε στο κλειστό της οδού Αρτάκης το τελευταίο παιχνίδι του στην Basket League στις 26 Ιανουαρίου και έκτοτε οι αγώνες του φιλοξενούνται στο «Σοφία Μπεφόν», στο Παλαιό Φάληρο.

  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακούστηκαν μέχρι και εκρήξεις, αλλά η φωτιά δεν επεκτάθηκε ούτε απείλησε σπίτια και σχολεία, που βρίσκονται πλησίον του κλειστού. Έκαψε μόνο μπάζα και απορρίμματα, από τις εργασίες κατεδάφισης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ