18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Φραγκιάς τέλος, Χουγκάζ η επιστροφή!

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στον μπασκετικό Πανιώνιο που φαίνεται ότι θα αργήσει να βρει οριστικά την ηρεμία του.

Ενώ θα περίμενε κάποιος ότι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League θα ομαλοποιούσε την κατάσταση, αυτό δεν συνέβη, αφού εντός της ημέρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «Ιστορικού» ο Βασίλης Φραγκιάς και θα αντικατασταθεί από τον Κρις Χουγκάζ, ενώ στην ομάδα επιστρέφει και ο Αμερικάνος, Μπράντον Γουντ!

Η ξαφνική αποχώρηση του Φραγκιά είναι λογικό ότι έχει υπόβαθρο, το οποίο θα... κυμανθεί μεταξύ προσωπικών λόγων και διαφοράς φιλοσοφίας. Οι πιο παρατηρητικοί, είχαν διαισθανθεί πρόβλημα από τον τρόπο με τον οποίο πέρασε προς τα έξω η υπόθεση Γουντ. Η φρασεολογία "ο παίκτης δεν πήγε στην προπόνηση και κλήθηκε σε απολογία" ήταν λίγο... ήξεις αφίξεις και έδειχνε διεργασίες και τελικά ο νεοφερμένος Γουντ θα μείνει στην ομάδα υπό την καθοδήγηση του Χουγκάζ.

Ο πρώην και... μελλοντικός προπονητής του Πανιώνιου αναμένεται τις επόμενες ώρες να αφήσει την Μπρνο μετά από ολιγοήμερη παραμονή του εκεί για να επιστρέψει να τελειώσει ένα έργο που  άρχισε υπό πολύ αντίξοες συνθήκες τον Σεπτέμβριο και διακόπηκε λίγο... απότομα με την αλλαγή ιδιοκτησίας. Η παρεξήγηση που υπήρξε τότε φαίνεται να λύθηκε, στον Χουγκάζ να αναγνωρίστηκε η προθυμία που έδειξε όταν άλλοι δίστασαν και σε τελική ανάλυση, η ομάδα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της αποτελείται από επιλογές του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ