22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τριπλό αδιέξοδο στον Πανιώνιο

Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει η νέα διοίκηση του Πανιωνίου μόλις λίγες μέρες αφότου ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ, καθώς έχει περιέλθει σε αδιέξοδο όσον αφορά την αναζήτηση προπονητή.

Ο μεγάλος στόχος ήταν ο Στέργιος Κουφός, η απάντηση όμως που έλαβε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος από τον έμπειρο τεχνικό ήταν αρνητική. Παρότι η συζήτηση μεταξύ των είχε προχωρήσει αρκετά, εντούτοις δεν κατέληξε σε συμφωνία, αφού σημειώθηκαν διαφωνίες που δεν στάθηκε δυνατό να γεφυρωθούν.

Αρνητικά απάντησαν στον νέο ιδιοκτήτη του Πανιωνίου τόσο ο Κρις Χουγκάζ, όσο και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος από ευγένεια δέχθηκε την κρούση που του έγινε, αλλά απάντησε πως η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο και η οποία ανακοινώθηκε δια γραπτής δήλωσής του, ήταν αμετάκλητη.

Κατόπιν τούτων, το μόνο όνομα από την αρχική λίστα των εκλεκτών του ιδιοκτήτη του Πανιωνίου που, θεωρητικά, εξακολουθεί να θεωρείται υποψήφιο είναι αυτό του Κύπριου Λίνου Γαβριήλ. Όμως και με τη δική του περίπτωση δεν έχει σημειωθεί πρόοδος.

Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην επικείμενη Γ.Σ. της ΚΑΕ. Καθότι, θυμίζουμε, ο ίδιος μέσω γραπτής δήλωσής του είχε υποστηρίξει πως ο στόχος ήταν η ομάδα να αρχίσει την προετοιμασία της τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Και σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου δεν έχει ούτε προπονητή...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ