25.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Τρέχουν τα διαδικαστικά στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ανενεργή , αγωνιστικά, ομάδα στην Basket League, η αβεβαιότητα κυριαρχεί, όμως υπάρχει και κινητικότητα που δικαιολογεί μια αισιοδοξία. Η επίσημη πληροφορόηση κάνει λόγο για ταχτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων από την πλευρά του Σταύρου Αλευρογιάννη για να παραδώσει την ομάδα έτοιμη προς λειτουργία στους διαδόχους του. Δεν γίνεται καμία αναφορά βέβαια σε παίκτες, ούτε αυτούς που έχουν ανακοινωθεί και παραμένουν σπίτι τους, ούτε τους αρκετούς που πρέπει ακόμα να ανακοινωθούν. 

Οπως φαίνεται έχει αρχίσει ένας αγώνα δρόμου για να φτιαχτεί ομάδα και να πιάσει δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πήρε εγγυήσεις στη συνάντησή του με τους υποψήφιους διοικητικούς διαδόχους και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

«H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας.

Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη της εταιρίας.

 

Επίσης, οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης περιόδου που τυχόν προκύψουν, μετά την τελική εκκαθάριση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, θα καλυφθούν πλήρως με έγγραφη δήλωση της παρελθούσης διοίκησης όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Αλευρογιάννης.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ