20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το 20ό κομμάτι στο παζλ της Κύμης

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση θα δώσει την Κυριακή (25/03, 19.00) στο «Τάσος Καμπούρης» η Κύμη, υποδεχόμενη τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στοχεύουν στην επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες, ώστε να συμπληρώσουν εννέα νίκες σε είκοσι αγώνες τους στη Stoiximan.gr Basket League και να παραμείνουν σε… τροχιά πλέι οφ. Σε αυτή την προσπάθειά τους δεν θα ήθελαν να είναι μόνοι τους και με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο τους να δώσει δυναμικά το παρών σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι τους.

Η ανακοίνωση: «Ένα δύσκολο παζλ που αποτελείται από 26 «ιδιαίτερα» κομμάτια. Αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να αποδοθεί με λίγα λόγια η κανονική περίοδος της φετινής Stoiximan.gr Basket League. Το απόγευμα της Κυριακής τοποθετούμε μαζί το πολύ σημαντικό 20ό κομμάτι, καθώς υποδεχόμαστε στο κλειστό της Κανήθου τον Πανιώνιο, σε ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν. Η νίκη μπορεί να μας βάλει για τα καλά σε πορεία play off!

Οπότε φέτος στις 25 Μαρτίου το πρόγραμμα για τους φιλάθλους της Εύβοιας δεν έχει μόνο εκκλησιασμό και παρέλαση, έχει σίγουρα και έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας! Προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, στο κατάστημα watt and volt Αβάντων 81-Χαλκίδα, στο κατάστημα Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr. Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, το ταξίδι συνεχίζεται-Προχωράμε Μαζί!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ