23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το τελευταίο (;) χαρτί του Πανιώνιου

Το μέλλον του Πανιώνιου στην Basket League έχει περάσει πια από τα όρια του αβέβαιου σε αυτά του... ανύπαρκτου. Τίποτα δεν μαρτυρά μπαίνοντας ο Σεπτέμβριος ότι θα βρεθεί μια λύση, ενώ και η απουσία οποιουδήποτε εκπροσώπου του από την χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ενέτεινε τον προβληματισμό.

Ενώ όμως στο προσκήνιο υπάρχει πλήρης ακινησία, στο παρασκήνιο συνεχίζονται κινήσεις από διαφορετικά μέτωπα. Μία από αυτές τις κινήσεις έχει γίνει αρκετά πιεστική τις τελευταίες ημέρες. Ενας γνωστός ατζέντης στον χώρο του μπάσκετ που έχει και κατά το παρελθόν συμμετάσχει με εξωδιοικητικό τρόπο στην λειτουργία του Πανιώνιου,, σε συνεργασία με έναν άνθρωπο από την Νέα Σμύρνη που παρακολουθεί στενά τον Πανιώνιο για χρόνια, επιχειρούν να πείσουν τον ιδιοκτήτη εταιρίας που δραστηριοποιήθηκε πολύ ενεργά τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ, να κάνουν κοινή κίνηση αγορά της ομάδας από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι χρονικά, αλλά όχι και οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται, όσο ο τελευταίος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν δηλώνει απόσυρση της ομάδας, άρα όσο είναι «ζωντανή» η θέση στην Basket League. Υπάρχουν και άλλοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις αλλά δεν προτίθενται να πάρουν μόνοι τους την ΚΑΕ παρά μόνο να συμμετάσχουν σε σχήμα βοηθώντας όπως το έχουν ξανακάνει, αλλά και κάποιοι άλλοι που έχουν διαθέσιμο ένα σημαντικό ποσό για βασική χορηγία στην ομάδα ώστε να γίνουν κατά κάποιο τρόπο συνεταίροι πιθανού νέου ιδιοκτήτη.

Θετικό μεν ότι κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν, αρνητικό δε ότι έφυγε και ο Αύγουστος και επί της ουσίας δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει λύση σωτηρίας ή, αν ο Πανιώνιος θα πάρει τον δρόμο για τις (πολύ) χαμηλότερες κατηγορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ