25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το ρεκόρ που «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός ανησυχούσε για την έλλειψη του δικού του αγωνιστικού ρυθμού πηγαίνοντας στην Πόλη για να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ, είδε τις ανησυχίες του να δικαιώνονται, αλλά είδε και τον αντίπαλο να... βρίσκει τη νύχτα για να κάνει ένα φετινό του ρεκόρ.

Τα 15 τρίποντα που σκόραραν οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν η καλύτερη επίδοσή τους στην τρέχουσα διοργάνωση και ο τρόπος που πόνταραν για να καλύψουν τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες, των Ντε Κολό και Βέσελι και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, δεν προδίκαζε τέτοιο... σουξέ, αφού είχαν ευστοχήσεις μόλις σε 3 στις 11 προσπάθειες που έκαναν, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η Ευρωλίγκα συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα 15 εύστοχα τρίποντα, τα οποία συντέλεσαν στη χειρότερη φετινή αμυντική επίδοση του Ολυμπιακού και όπως παραδέχτηκε ο Χρήστος Παππάς, «εμείς τους δώσαμε τόσα ελεύθερα σουτ».

 

Η βραδιά, πάντως είχε πολύ... καθοριστικό τρίποντο. Και η σπουδαία επιτυχία του Μιλάνου στη Βαρκελώνη στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στην ευστοχία από μακριά, με τον Σέρχιο Ροντρίγκες να έχει 4/6 και τον Μάλκολμ Ντιλέινι 4/5 με το τελευταίο να είναι και το καθοριστικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ