18.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το καλοκαίρι του 2020 «ξύπνησε» το 1996 για τον Ηρακλή

Είναι η ομάδα με τις περισσότερες, ως τώρα, προσθετικές κινήσεις από αυτές της Basket League. Ο Ηρακλής έχει φτάσει ήδη τις εννιά ενώ επίκειται μία ακόμη στην περιφέρεια του με την οποία θα κλείσει το ρόστερ του. Θα φτάσει δηλαδή σε διψήφιο αριθμό νέων προσώπων κάτι που έγινε μόνο δύο φορές στα τελευταία 30 χρόνια.

 


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε κατά σειρά τη συμφωνία της με τους Μπόουλιν, Μουρ, Γκιουζέλης, Βεργίνης, Σχίζας, Τσίλντρες, Ντάνιελ, Τσαϊρέλη και Σαγκς. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα από τα καλοκαίρια στα οποία ήταν πολύ ενεργή στην αγορά, ικανοποιώντας -όπως φαίνεται- τις απαιτήσεις του νέου προπονητή της Βαγγέλη Ζιάγκου.

 

Από το 1990 μέχρι το 2020 υπήρξαν δύο καλοκαίρια στα οποία ο Ηρακλής έφτασε σε διψήφιο αριθμό νέων προσώπων. Ήταν το 1996 και το 2002. Από την άλλη πλευρά, το καλοκαίρι του 1994 ο Ηρακλής περιορίστηκε σε μία μόνο προσθήκη. Τι προσθήκη όμως, του Ουόλτερ Μπέρι που έκανε με τα κυανόλευκα, ίσως, την πιο παραγωγική σεζόν της εν ελλάδι τουλάχιστον καριέρας του, οδηγώντας τον Ηρακλή στην τρίτη θέση.

 


Αναλυτικά η λίστα των κινήσεων του Ηρακλή σε κάθε καλοκαίρι -ως προς τη μεγάλη κατηγορία- στα τελευταία 30 χρόνια...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ