17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το εορταστικό δείπνο του Πανιωνίου (pics)

Το 2020 καλωσόρισαν στον Πανιώνιο, με εορταστικό δείπνο που παρατέθηκε από την ΚΑΕ στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (04/01, 15.45) στο «Σοφία Μπεφόν» για τη 14η αγωνιστική της Basket League, o Λίνος Γαβριήλ και οι παίκτες του συνέφαγαν στα νότια προάστια και αντάλλαξαν ευχές σε «οικογενειακό» κλίμα.

Η ανακοίνωση: «Την Πέμπτη (2/1) και με αφορμή τον ερχομό του νέου χρόνου η διοίκηση της KAE Πανιώνιος Su Casa παρέθεσε εορταστικό δείπνο στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΚΑΕ. Άπαντες συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να τα πουν σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, εκτός γηπέδου, ενώ δεν έλειψε από το τραπέζι και η καθιερωμένη βασιλόπιτα. Πλέον, η ομάδα μας στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στον αυριανό (4/1, 15.45) εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό, όπου θα επιδιώξει να ξεκινήσει νικηφόρα της αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το 2020, σε μια αναμέτρηση, η οποία θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ιστορικό, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη νέα του επετειακή φανέλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ