21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το βάρος του συνθετικού…Τζόρνταν

Το να έχει ένας αθλητής και δε μπασκετμπολίστας σαν πρώτο όνομα η ακόμα χειρότερο το επίθετο Τζόρνταν αποτελεί από μόνο του ένα φορτίο, το οποίο συνήθως είναι πολύ βαρύ για να μπορέσει κάποιος να το κουβαλήσει ή έστω να το «μυρίσει», καθώς Μάικλ Τζόρνταν δεν θα ξανά υπάρξει.

Ωστόσο ο 22χρονος  Σουηδός γκαρντ, Τζόρνταν Πελτιέρ που αγωνίζεται στον Αρκαδικό δεν έχει μπει σε τέτοια σύγκριση, αλλά μάλλον στην Τρίπολη αναπολούν τον Ντοβίντας Ρεντίκας, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών παραγόντων της περσινής σωτηρίας της ομάδας της Αρκαδίας.

Φυσικά, ο νεαρός γκαρντ έχει ένα σωρό δικαιολογίες που δεν έχει μπορέσει ακόμα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ερχόμενος στην Ελλάδα με 11,3 πόντους. Η πρώτη παρουσία του Σουηδού αθλητή μακριά από την Σκανδιναβία, ο τραυματισμός που είχε στην αρχή της σεζόν, τον έχουν φέρει πίσω, με τον ίδιο να μετράει 8,5 πόντους σε 6 παιχνίδια, με 9/21 δίποντα, 9/26 τρίποντα, 2,7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με την καλύτερη του εμφάνιση να έρχεται στην μοναδική νίκη του Αρκαδικού στο πρωτάθλημα, με 12 πόντους απέναντι στην Καρδίτσα.

Στην Τρίπολη στηρίζουν τον αθλητή τους, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο, και η εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (25/11) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών αναμένεται να κρίνει πολλά και για τον ίδιο.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ