23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τουόβι: «Αν χάσουμε από την ΑΕΚ τελείωσαν όλα»

H Στρασμπούρ θα αντιμετωπίσει απόψε (21:30) για την 4η αγωνιστική του BCL την ΑΕΚ και ο τεχνικός των Γάλλων, Λάσι Τουόβι, δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα ζωής και θανάτου.

Οι Γάλλοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον οι εναπομείναντες αγώνες έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Την προηγούμενη αγωνιστική η Στρασμπούρ δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και ελπίζει απόψε να εκμεταλλευτεί τις αρκετές απουσίες της "Ένωσης".

Αναλυτικά ο Λάσι Τουόβι δήλωσε: «Είχαμε τον έλεγχο για 30 λεπτά, αλλά τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο μας σκότωσαν. Τέτοια πράγματα πρέπει να αποφύγουμε σήμερα. Αν παίξουμε στο πραγματικό μας επίπεδο, το σκορ μπορεί να είναι κλειστό στο τέλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Και πάλι, η πρόκληση είναι τεράστια. Δεν είναι αδύνατο να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας ούτε για πέντε λεπτά. Άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί, γιατί αν χάσουμε, όλα τελείωσαν. Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία March Madness» ήταν τα λόγια του Λάσι Τουόβι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ