16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τι συμβαίνει σε Μετς, Στρέφη και Ρουφ ;

Εδώ και αρκετά χρόνια τα τρία μεγαλύτερα κλειστά του Δήμου Αθηναίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία αντί να λύνονται, διογκώνονται, χωρίς καμία δημοτική αρχή, διαχρονικά, να βάζει ένα τέλος επισκευάζοντας τις γνωστές σε όλους βλάβες.

Κάθε φορά που έρχεται μια δυνατή νεροποντή, τα γήπεδα μετατρέπονται σε κλειστές πισίνες, με την οροφή να στάζει σε Μετς και Στρέφη, και με τους συλλόγους να έχουν επισημάνει το πρόβλημα με κάθε τρόπο. Η προσφάτη κακοκαιρία έφερε και πάλι στην επιφάνεια το πρόβλημα, με το Παγκράτι να αναγκάζεται να αλλάξει έδρα με τον Αμύντα, και τον Τρίτωνα να παρατείνει την διαμονή του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου κατά δυο ημέρες στην Αθήνα.

Το σοβαρότερο πρόβλημα έρχεται στο Ρουφ, όπου φούσκωσε το παρκέ, με αποτέλεσμα οι ομάδες να κάνουν προπόνηση στο μισό γήπεδο, να μην μπορεί να διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ, και το Κουκάκι το οποίο αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑ να βλέπει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο να αναβάλλεται.

Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε τρία κλειστά τα οποία καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αθηναίων, πληθώρα ομάδων που αγωνίζονται σε κάθε κατηγορία και σε διαφορετικά αθλήματα, των ακαδημιών τους, και σειρά παιχνιδιών που οδηγούνεται σε συνεχόμενες αναβολές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόβλημα πλέον έχει πάρει διαστάσεις, είναι πολύχρονο, και κάποιος θα πρέπει επιτέλους να δώσει μια λύση, ώστε να μην έχουμε και πάλι τις ίδιες εικόνες που δεν τιμούν κανέναν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ