21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κουκάκι : Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Ρουφ, αναβολή με Αγ.Αναργύρους

Τα προβλήματα στο κλειστό του Ρουφ συνεχίζονται, το κλειστό του Μετς δεν είναι διαθέσιμο, και έτσι η σημερινή (29/11) αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α' ΕΣΚΑ με τους Αγίους Αναργύρους αναβλήθηκε.

Αναλυτικά :

«Το Κουκακι BC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας αλλά και της ΕΣΚΑ ότι ακόμα ένα εντός έδρας ματς της ομάδας μας αναβάλλεται λόγω του γνωστού προβλήματος στο Ρουφ που πια δυστυχώς γνωρίζει όλη η μπασκετική Αθήνα αλλα και λόγω του ότι το δεύτερο κλειστό(Μετς) το οποίο μας φιλοξενεί μιας και όντας εντός ορίων του Δήμου Αθηναίων πρέπει το ματς να ορίζεται σε κλειστό της περιφέρειας μας, δήλωσε κωλύμα για τη σημερινή ημέρα.

Δυστυχώς άλλη μια φορά η ομάδα θα πρέπει να μπει στον πάγο ενώ όλα τα υπόλοιπα ματς του ομίλου μας θα γίνουν κανονικά και αυτό που βιώνει το μπασκετικο μας τμήμα φέτος φαντάζει μια αδιάκοπη ταλαιπωρία!!!!
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα η ομάδα μας έχει ρεκόρ 4-1 και πρέπει να προετοίμαζεται κάθε εβδομάδα όντας στον αέρα όλο της το πρόγραμμα, πέραν φυσικά του γεγονότος ότι οι προπονήσεις γίνονται στο Ρουφ που το μισό γήπεδο παραμένει φουσκωμένο και υπάρχει ορατοτατος ο κίνδυνος τραυματισμού των παιχτών μας.
Επόμενο προγράμματισμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την επόμενη Δευτέρα στο κλειστό του Γαλατσίου (06/12 στις 21.00)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ