26.1 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Τι κάνει ο Γιάννης όσο μένει σπίτι (vid)

Ο κορονοϊός οδήγησε σε διακοπή το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και ανάγκασε το Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει κλεισμένος στο σπίτι, αναζητώντας νέους τρόπους για να περάσει την ώρα του.

Η διοργανώτρια αρχή του «μαγικού κόσμου» συνέστησε στους παίκτες να μη βγαίνουν από το σπίτι τους, διακόπτοντας και τις ομαδικές προπονήσεις των ομάδων, κι αυτό ακριβώς κάνει ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, όπως και ο μικρότερος αδερφός του, Αλέξανδρος, ο οποίος μένει μαζί του. Στην προσπάθειά του να περάσει ευχάριστα την ώρα του ο Έλληνας διεθνής είπε να το ρίξει στην κιθάρα, επιχειρώντας να παίξει το «Smoke on the Water» των Deep Purple.

Το αποτέλεσμα κατά πώς φαίνεται άφησε ικανοποιημένο τον ίδιο, όχι όμως και τη σύντροφό του. «Εάν κάποιος θέλει κιθαρίστα για το γκρουπ του είμαι ελεύθερος. Ας μου στείλει μήνυμα, για να με κλείσει», έγραψε χαριτολογώντας ο «Greek Freek», αλλά η Μαράια Ρίντλσπριγκερ, η οποία δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε: «Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ο λόγος που όλοι θέλουμε πίσω το μπάσκετ».

«Θα με τρελάνει. Τώρα,τον βλέπω να παίζει 2Κ με τον Άλεξ», πρόσθεσε λίγο αργότερα η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να γράψει εν συνεχεία ο Κώστας Αντετοκούνμπο, επίσης μέσω Twitter: «Αυτό συμβαίνει όταν έχεις άδεια για τριάντα ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ