16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τελειώνει από Μινεσότα ο Μπάτλερ!

«Σεισμό» στο ΝΒΑ προκαλεί ο Τζίμι Μπάτλερ, που στο ραντεβού του με τον προπονητή των Τίμπεργουλβς, Τομ Θίμποντο, ζήτησε την ανταλλαγή του, έχοντας ήδη δώσει τους ιδανικούς του προορισμούς.

Ο κύβος... ερρίφθη για τον Τζίμι Μπάτλερ, που δε θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μινεσότα. Ο «αστέρας» των Τίμπεργουλβς, που την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 22.2 πόντους και 4.9 ασίστ ανά αγώνα, ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας, Τομ Θίμποντο, τη δυνατότητα να αποχωρήσει άμεσα, με μία μόλις εβδομάδα να απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας και τους πιθανούς του «μνηστήρες» φυσικά να έχουν... το ελεύθερο να τον διεκδικήσουν.

Ο Θίμποντο δε θέλει να αφήσει τον Μπάτλερ να αποχωρήσει, με έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, αλλά η διοίκηση των «Λύκων» δεν έχει την ίδια άποψη. Κάπως έτσι, θα εισακουστεί η άποψη του παίκτη, που έχει ήδη δώσει λίστα με τρεις ομάδες, όπου θα ήθελε να αγωνιστεί και είναι διαθέσιμες να του παράσχουν μάξιμουμ συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μπάτλερ, λοιπόν, ζήτησε να γίνει ανταλλαγή σε μία εκ των Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Νιου Γιορκ Νικς. Οι δύο τελευταίες, άλλωστε, ψάχνουν ήδη τους παίκτες, που θα τους «εκτοξεύσουν» εν όψει του καλοκαιριού του 2019, όπου αρκετοί μένουν ελεύθεροι σε μια προμηνυόμενη ως... «καυτή» free agency. Μένει να αποδειχθεί, φυσικά, να θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό του και να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ