22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τζίμι Μπάτλερ ο… αναμορφωτής των Χιτ (vid)

Oι Μαιάμι Χιτ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει εντελώς το πολύ άσχημο ξεκίνημά τους στη σεζόν, και ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ο βασικός λόγος που οι περσινοί φιναλίστ του NBA χαμογελάνε ξανά!

Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 4η θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 21 - 18, έχοντας 4 σερί νίκες και συνολικά 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, μία επίδοση που μοιράζονται μόνο με τους Μπρούκλιν Νετς, δείχνοντας ως οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το NBA. Όταν οι Χιτ εκκίνησαν τη σεζόν σε άσχημη κατάσταση κερδίζοντας μόνο 6 από τα πρώτα 18 τους παιχνίδια, προβληματίζοντας και κοιτώντας από απόσταση τις θέσεις των πλέι οφς, πολύς κόσμος μιλούσε για μια ομάδα που εκτός της φούσκας του Ορλάντο και των ιδιαίτερων συνθηκών της "ξεφούσκωσε" απότομα, όμως η αλήθεια δεν βρισκόταν σε αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα σε μεγάλο βαθμό έχει παραμείνει σταθερή.

Η αλήθεια ήταν στα πολλά προβλήματα απουσιών που είχε η ομάδα της Φλόριντα και κυρίως σε αυτό του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος έχασε σχεδόν τρεις εβδομάδες λόγω των πρωτόκολλων προστασίας από τον κορωνοϊό τον Ιανουάριο, περίοδο που οι Χιτ βρέθηκαν και στο χειρότερο σημείο του νωθρού τους ξεκινήματος στη σεζόν. Από την επιστροφή του Μπάτλερ πάντως, η διαφορά είναι εμφανής. Οι Χιτ έχουν κερδίσει 15 από τα 21 παιχνίδια που έχουν παίξει και σύμφωνα με την βάση στατιστικών δεδομένων του StatMuse έχουν ανέβει από την 22η θέση σε 30 ομάδες στη 2η, σε ό,τι έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της άμυνάς τους! Ο Μπατλερ, παράλληλα, έγραψε στη χθεσινή νίκη των Χιτ το 5ο του σερί παιχνίδι με τουλάχιστον 25 πόντους και 8 ασίστ, ισοφαρίζοντας το σερί του Ντουέιντ Ουέιντ για την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου, δείχνοντας ότι και ο ίδιος έχει επιστρέψει με όρεξη.

https://www.youtube.com/watch?v=lM3G0jvPdas



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ