19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα συγχαρητήρια του Πανιωνίου στον Νεοσμυρνιώτη Πετρούνια

Ένα δικό του παιδί, το Λευτέρη Πετρούνια, συνεχάρη ο Πανιώνιος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Ο Έλληνας γυμναστής ανέβηκε για τρίτη διαδοχική φορά στο βάθρο των νικητών στους κρίκους κι ύψωσε και πάλι ψηλά την ελληνική σημεία. Η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της, τον συνεχάρη για την επιτυχία του, ενώ του ευχήθηκε και καλή τύχη στη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα (05/11) στον αριστερό ώμο, σε ιατρικό κέντρο της Γαλλίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συγχαίρει θερμά τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Νεοσμυρνιώτης Λευτέρης Πετρούνιας που άρχισε την σταδιοδρομία του από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ερασιτεχνικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, γεμίζει με περηφάνια κάθε Έλληνα φίλαθλο σε κάθε «χρυσή» επιτυχία του και πάντα θυμίζει την αφετηρία της πορείας του, την πόλη και τον σύλλογο που μεγάλωσε.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Λευτέρη Πετρούνια να έχει καλή τύχη στην προσεχή χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί στον ώμο του, να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις του και είναι βέβαιο ότι ο Νεοσμυρνιώτης Παγκόσμιος πρωταθλητής, θα συνεχίσει να φορά χρυσά μετάλλια στο στήθος του. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ