18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Σόου» από Χανταντί, προβάδισμα για Κατάρ (vids)

Το Ιράν έκανε «περίπατο» στο Καζακστάν με έναν απίστευτο Χαμέντ Χανταντί, ενώ το Κατάρ έπαιρνε ένα «διπλό» πρόκρισης στο Ιράκ.

Χάρη στη σπουδαία παράσταση του Χαμέντ Χανταντί, το Ιράν πέρασε με άνεση από την Αστάνα, όπως δείχνει άλλωστε και το τελικό 75-54, στην προσπάθεια να κερδίσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο των προκριματικών αγώνων του Μουντομπάσκετ 2019 στην Ασία. Με το «τοτέμ» της να φτάνει σε εντυπωσιακό double double 20 πόντων και 20 ριμπάουντ, η χώρα του Περσικού Κόλπου έφτασε χωρίς δυσκολία στο θετικό αποτέλεσμα και το ρεκόρ 2-1 στο γκρουπ, δείχνοντας απέναντι στους Καζάκους ποιο είναι το «αφεντικό». Αυτή, άλλωστε, ήταν η πρώτη ήττα των τελευταίων, με τον Ρουστάμ Μουρζαγκάλιεφ να έχει 18 πόντους με έξι ριμπάουντ.

Το Κατάρ, από τη δική του πλευρά, πήρε μία ακόμη πιο σπουδαία νίκη στο... ουδέτερος έδαφος της Τεχεράνης (πρωτεύουσα του Ιράν), με 77-66 κόντρα στο Ιράκ. Το αποτέλεσμα αυτό, δίνει στους Άραβες προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους αυτών για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, άρα και της πρόκρισης στη δεύτερη φάση των Προκριματικών, με κυριαρχία εξαρχής και τον Αμπντουλχαράμ Σάαντ να έχει 19 πόντους με 7/12 σουτ, ενώ κοντά σε double double βρέθηκε ο Αλί Σαέντ Ερφάν με εννέα πόντους και 14 ριμπάουντ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ