21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σε… ρυθμούς Γερμανίας (pic)

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει απρόσκοπτη την προετοιμασία της για το ματς της Παρασκευής (30/11) με τη Γερμανία, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και την αισιοδοξία για την κορυφή να μη λείπει φυσικά.

Την πρόκριση για το Μουντομπάσκετ της Κίνας την έχει πάρει η Εθνική μας ομάδας, και μάλιστα... πρώτη και καλύτερη όλων. Το «8 στα 8» είναι ήδη αξιοθαύμαστο, αλλά και το δέλεαρ του τέλειου δεν είναι λίγο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παλεύει πια για την πρωτιά, επί της ουσίας, και αυτή εν μέρει περνά από την Πάτρα και το ματς της Παρασκευής (30/11), με την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας.

Οι 14 παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση με τα «Πάντσερ», που επίσης έχουν περάσει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού μετρούν και αυτοί το απόλυτο. Στη σημερινή (28/11) προπόνηση, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δε συνάντησε κάποιο αγωνιστικό απρόοπτο και όλοι φαίνονται έτοιμοι για την νέα πρόκληση, θέλοντας την κορυφή στη γιορτή που θα στηθεί στο «Δ. Τόφαλος».

Δείτε στιγμές από την προπόνηση της Εθνικής...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ