15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει τις επαφές του ο Πανιώνιος

Οι αξιωματούχοι των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου τα βρήκαν για τη μετακόμιση του Πανιωνίου στο Νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου, αλλά οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις επαφές τους για το γυμναστήριο που θα αποτελέσει το νέο, προσωρινό, «σπίτι» τους έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στην Αρτάκης.

Το κλειστό της Νέας Σμύρνης, που αποτελεί την έδρα του Πανιωνίου εδώ και χρόνια, θα κατεδαφιστεί για να κατασκευαστεί σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Τα τμήματα υποδομής των «κυανέρυθρων» έχουν ήδη μετακομίσει από την αρχή της σεζόν σε χώρους του ΣΕΦ, ενώ η ανδρική ομάδα χρησιμοποιεί το κλειστό για τις προπονήσεις της και τους εντός έδρας αγώνες της στην Basket League έως ότου ξεκινήσουν τα έργα. Στην τελευταία συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και ο τζένεραλ μάνατζερ Χρήστος Χριστοδούλου με τον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, την περασμένη Παρασκευή (11/01), συμφωνήθηκε η αναζήτηση της νέας έδρας της ομάδας να γίνει με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι σημαντικότερες εξ αυτών είναι να υπάρξει παραχωρητήριο για μεγαλύτερο διάστημα από την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ώστε να μη βρεθεί η ομάδα στην ίδια κατάσταση μετεγκατάστασης, ύστερα από πέντε μήνες και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Επίσης, κρίνεται απαραίτητο από τον Πανιώνιο οι προπονήσεις της ομάδας να γίνονται στο ίδιο γήπεδο με εκείνο που θα δίνει τις αναμετρήσεις της, ενώ θα πρέπει να υπάρχει και διαθέσιμος χώρος γραφείων εντός του γηπέδου, για την καλύτερη λειτουργία της ΚΑΕ.

Ο Σταύρος Τζουλάκης ήρθε σε συμφωνία με τον ομόλογό του στο Δήμο Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη ώστε ο Πανιώνιος να φιλοξενηθεί στο «Σοφία Μπεφόν» για τους τελευταίους αγώνες του στη φετινή Basket League, ωστόσο η συνάντηση της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του δήμου είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (21/01) και, ως εκ τούτο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο εάν πρώτα δεν συμφωνηθούν όλες οι προϋποθέσεις και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα, η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος δεν παύει τις επαφές της με άλλους δήμους, για άλλα γήπεδα, ώστε να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση για όσο διάστημα χρειαστεί να μείνει μακριά από τη φυσική της έδρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ