24.5 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Συμφώνησε με Σίνγκλερ ο Πανιώνιος

Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Ι Τζέι Σίνγκλερ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και τον Αμερικανό να γίνεται ακόμη ένας ξένος που θα φορέσει τα «κυανέρυθρα».

Ενίσχυση από... Γερμανία πλευρά ήρθε για τον Πανιώνιο, ο οποίος συμφώνησε για συνεργασία με τον Ι Τζέι Σίνγλερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βούρζμπουργκ με μέσο όρο 6.2 πόντων και 2.4 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχει υπογράψει με τους «κυανέρυθρους», σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportando, για να κάνει για πρώτη φορά το ταξίδι για την χώρα μας και να γίνει κάτοικος Πλατείας.

Ο Σίνγκλερ είναι απόφοιτος του Όρεγκον και η επιλογή του στο draft, τον οδήγησε στο να ψάξει αρκετές φορές την ευκαιρία μέσω της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί σε Ίνταχο και Ράπτορς 905. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, η εμπειρία της Γερμανίας, αφού νωρίτερα είχε παίξει και στην Εσθονία με την φανέλα της Κάλεβ Κράμο. Ο ύψους 1.98 «άσος» διακρίνεται ιδιαίτερα για την ικανότητά του στο μακρινό σουτ, έχοντας κάποτε κερδίσει σε διαγωνισμό τριπόντων στην G League.

Δείτε τον Ι Τζέι Σίνγλερ εν δράσει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ