21.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Συγκινητικό «ευχαριστώ» Πεντέλης σε Αποστολόπουλο (pic)

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 4 υπέροχα χρόνια στην Πεντέλη, κερδίζοντας άνοδο στη Β' Εθνική και καθιερώνοντάς την εκεί, με την ομάδα να τον ευχαριστεί για την προσφορά του με μια συγκινητική ανακοίνωση, προϊδεάζοντας και για όσα σας έχει αναφέρει με ρεπορτάζ του το Basketa.gr, αφού θα είναι βοηθός του Κώστα Χαρτοματσίδη στο εξής.

Αναλυτικά:

«Ενα μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό μπάσκετ και ένα ακόμη μεγαλύτερο για την ομάδα μας κλείνει αυτο το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος ήρθε στην Πεντέλη πριν από 4 χρόνια και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έπαιξε πραγματικα σαν έφηβος με ωριμότητα βετεράνου.

Βασικό γρανάζι της πορείας πρωταθλητισμού της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, έδωσε πολλά μαθήματα τόσο νοοτροπίας αγωνιστικής όσο και ήθους και ώριμης ανταγωνιστικότητας.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του απ τον σοβαρό τραυματισμό του το 2017 σε ηλικία 39 ετών (!!) , δείχνοντας χαρακτηριστικά αυτό που εμείς που τον ξέραμε βλέπαμε καθημερινά: ότι ειναι γεννημένος νικητής.

Νούμερο 8 ,ένα μεγάλο ευχαριστώ ειναι πολυ φτωχό στην περίπτωση σου. Τιμή μας που μας ένιωσες σπίτι σου, τιμή μας που εδώ θα τελειώσει η ένδοξη πορεία σου.

Υ.Γ.: Ο Δημήτρης θα παραμείνει κοντά στην ομάδα όπως όλα δείχνουν ,από αλλο πόστο. Νεότερα σύντομα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ