17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ανανεώνει Κουκάκη-Μπέλη και… «βλέπει» Κούτουλα η Πεντέλη

Στην Πεντέλη θα βρίσκονται και την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Κουκάκης και ο Ορέστης Μπέλη, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να έχει «βολιδοσκοπήσει» παράλληλα την περίπτωση του Νίκου Κούτουλα για την περιφέρεια.

Παίκτες της Πεντέλης και για την επόμενη χρονιά πρέπει να θεωρούνται οι Παναγιώτης Κουκάκης και Ορέστης Μπέλη. Οι δύο φόργουορντ έκαναν εξαιρετική δουλειά για το σύνολο του Κώστα Χαρτοματσίδη, τη σεζόν που πέρασε, για την καθιέρωση στη Β' Εθνική, με την ομάδα να τους επιβραβεύει με ανανέωση της συνεργασίας τους και τον Έλληνα τεχνικό να τους εμπιστεύεται για την επόμενη περιπέτεια, με την κινητικότητα στα Βόρεια προάστια να αρχίζει να γίνεται πιο έντονη και μεταγραφικά.

Ο Νίκος Κούτουλας, συγκεκριμένα, μοιάζει να είναι στο επίκεντρο για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο πολύπειρος γκαρντ, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Τρίτωνα και καταλυτική παρουσία για τις πορείες πρωταθλητισμού στη Β' Εθνική, μοιάζει να είναι από τους εκλεκτούς του κόουτς Χαρτοματσίδη, προσθέτοντας εμπειρία σε μια νευραλγική θέση και βοηθώντας την ομάδα να κάνει ένα «βήμα» παραπάνω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ