19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στροφή 180 μοιρών επί… δύο για τον Άρη

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην του δώσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο Πρωτάθλημα, ανατρέποντας τα δεδομένα που αρχικά διαμορφώθηκαν μέσα από τον ΕΣΑΚΕ, υποχρεώνει τον Άρη να στρέψει στην παρούσα φάση εκεί την προσοχή του. Η ανάγκη για άρση και των υπολοίπων ΒΑΝ, μετά την εξόφληση των Ουίλ Κάμινγκς και Κάιλ Ουίβερ εξακολουθεί βέβαια να υπάρχει αλλά τώρα έχει προτεραιότητα η αδειοδότηση της ομάδας.

 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της ΕΕΑ δεν ήταν απόρροια μόνο της οφειλής προς τον Σπύρο Μούρτο την οποία βέβαια ο Άρης καλείται να διευθετήσει. Ο φάκελος είχε και άλλα… ζητήματα και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα επιχειρήσουν να έχουν επικοινωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής Νίκο Τζουλάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα και να γνωρίζουν τι απαιτείται προκειμένου να γίνει πλήρης ο φάκελος και να μην μπλέξουν περισσότεροι οι «κιτρινόμαυροι».

 


Γι’ αυτό και από χθες ο Άρης κάνει μια στροφή 180 μοιρών στις προτεραιότητες του έτσι ώστε, από τη στιγμή που θα βρει λύση στο θέμα της ΕΕΑ, να κάνει και πάλι μια στροφή 180 μοιρών και να… φορτσάρει ξανά στο θέμα των ΒΑΝ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ