15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρης: Έδωσε άδεια ο ΕΣΑΚΕ, “κόπηκε” από την ΕΕΑ

Μπλόκο στον Άρη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό στους Θεσσαλονικείς για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22.

Είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς o ΕΣΑΚΕ είχε δώσει το "πράσινο" φως στον Άρη και αυτό που αναμενόταν ήταν η ΕΕΑ να επικυρώσει αυτή την απόφαση. Είναι πολύ πιθανό η σημερινή απόφαση να έχει να κάνει με παλιές εκκρεμότητες που έχει ο Άρης και οι οποίες ίσως δεν έχουν να κάνουν με τις περιορισμένες αρμοδιότητες που έχει ο ΕΣΑΚΕ στο κομμάτι αυτό. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες που ακριβώς εντοπίστηκε το πρόβλημα κι αν θα υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση από οποιαδήποτε από τις εμπλεκόμενες πλευρές που να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Άρης: Η υπόθεση Μούρτου

Ο Άρης ανεπισήμως στρέφει το βλέμμα στην υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, η οποία εκκρεμεί καθώς οι "κιτρινόμαυροι" του οφείλουν χρήματα. Από τον Άρη υποστηρίζουν πως "η μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ έχει να κάνει με την υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, με τον οποίο η ΚΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την άμεση διευθέτηση της οφειλής. Δόθηκε προτεραιότητα στα ban της ΦΙΜΠΑ, εξ ου και το θέμα που προέκυψε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ