17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στους Πίστονς ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν!

Σε συμφωνία με τους Ντιτρόιτ Πίστονς για την ανταλλαγή του ΝτεΆντρε Τζόρνταν ήρθαν οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι θα πάρουν ως αντάλλαγμα τους Τζαλίλ Όκαφορ και Σέκου Ντουμπουγιά!

Σε μία ανταλλαγή που θα βγάλει αρκετό "βάρος" από το μισθολόγιό τους προχώρησαν οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς κατάφεραν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντιτρόιτ, με αρκετά πιθανό το σενάριο της αποδέσμευσής του από τους Πίστονς.

Σύμφωνα με το ESPN, οι Νετς παραχώρησαν τον Τζόρνταν και μαζί του 4 πικ δεύτερου γύρου από μελλοντικά ντραφτ αλλά και κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στην ομάδα του Ντιτρόιτ. Αντίθετα, οι Πίστονς έδωσαν στο Μπρούκλιν δύο παίκτες, τον Τζαλίλ Όκαφορ και τον Σέκου Ντουμπουγιά, δυο ικανούς ρολίστες ώστε να γεμίσουν το ρόστερ τους ακόμα περισσότερο.

Με αυτήν την ανταλλαγή οι Νετς ξεφορτώνονται τα 20 εκ. δολάρια που χρωστούσαν στον Τζόρνταν, όμως το συμβόλαιό του δεν είναι το μόνο που φεύγει από πάνω τους. Το γεγονός ότι βρίσκονται στο luxury tax, σημαίνει ότι αυτά τα 20 εκατομύρια αντιστοιχούν σε 47 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους, καθώς πάνω στο συμβόλαιο προστίθεται και ο φόρος πολυτελείας! Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τζόρνταν, το πιθανότερο σενάριο μαλλον θα είναι η εξαγορά του συμβολαίου του από το Ντιτρόιτ, με τον παίκτη να μπορεί να διαλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ