21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι Πίστονς και το… τρολάρισμα για τις ανεξήγητες επιλογές τους (pics)

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχουν βαλθεί φέτος να… τρελάνουν κόσμο, με τους φιλάθλους τους να αδυνατούν να εξηγήσουν τις κινήσεις τους.

«Πάρτι» έχει στηθεί στο Twitter, με την επιλογή των «πιστονιών» να αποκτήσουν πέντε σέντερ, σε μόλις τρεις ημέρες. Ο Μπλέικ Γκρίφιν ετοιμάζεται να παίξει ως… γκαρντ, σύμφωνα με τα σχόλια στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διαφορετικά δεν «χωράει» στο ρόστερ. Εάν φυσικά μείνει, προσθέτουμε εμείς…

Ο Μέισον Πλάμλι πήρε 25 εκατ. δολάρια για να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια, ο Τζαλίλ Όκαφορ παραμένει με σχεδόν το μίνιμουμ των αποδοχών, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο αντί 4 εκατ. δολαρίων, ο Τόνι Μπράντλεϊ αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Γιούτα Τζαζ, ο Ντουέιν Ντέντμον από τους Ατλάντα Χοκς και ο Αϊζάια Στιούαρτ επιλέχθηκε στο νούμερο 16 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς κυκλοφορεί ελεύθερος και κάποιοι απορούν πώς οι Ντιτρόιτ Πίστονς δεν τον έχουν… αρπάξει ακόμα. «Ας τους πάρει τηλέφωνο», σχολίασε ένας φίλαθλος, υπονοώντας πως σίγουρα θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η «αντίδραση» των «πιστονιών», όταν έμαθαν πως «έχασαν» τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος από τους Λος Άντζελες Λέικερς πήγε στους Φιλαδέλφεια Σίξερς:

Δείτε κι άλλα σχόλια φιλάθλων, μέσω Twitter...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ