14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο παίκτες των Νετς θετικοί σε COVID-19

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη άφιξη των αποστολών των ομάδων στο Ορλάντο και την έναρξη της προετοιμασίας για την επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, που είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να πλήττει τους παίκτες και να δημιουργεί προβλήματα. 

Δύο παίκτες των Μπρούκλιν Νετς ανιχνεύθηκαν θετικοί τις τελευταίες ώρες. Ο ένας είναι ο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν, ο οποίος ανακοίνωσε πως εξαιτίας του ότι νόσησε δεν θα πάει στο Ορλάντο για να παίξει. Μάλιστα ο ατζέντης του ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας σχετικά.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Σπένσερ Ντιγουίντι, ο οποίος μάλιστα παραδέχθηκε ότι εμφανίζει κάποια συμπτώματα, δεν είναι ασυμπτωματικός. Παρ' όλα αυτά δεν έχει αποκλείσει ακόμα τη συμμετοχή του από τους αγώνες του Ορλάντο, λέει μάλιστα ότι θέλει να παίξει, αν και πλέον μοιάζει δύσκολο να προλάβει.

Εκτός από αυτούς τους δύο, στο Ορλάντο με τους Νετς δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Ουίλσον Τσάντλερ, ο οποίος δεν έχει κολλήσει τον ιό μεν, αλλά δεν θέλει και να ρισκάρει. Υπάρχουν επίσης κι άλλοι παίκτες της ομάδας, που σκέφτονται να μην πάρουν αυτό το ρίσκο και γενικώς φαίνεται να μεγαλώνει η τάση της αποχής από τη "φούσκα" στο Ορλάντο ανάμεσα στους παίκτες, που βλέπουν ότι ο κορωνοϊός επιμένει.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ