18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στους Λέικερς ο Τόμας! (vids)

Παίκτης των Λέικερς είναι ουσιαστικά ο Αϊζέια Τόμας, αποτελώντας μέρος μίας ανταλλαγής που στέλνει μαζί του Τσάνινγκ Φράι στην Καλιφόρνια, για να πάνε στο Κλίβελαντ οι Λάρι Νανς και Τζόρνταν Κλάρκσον.

Λίγες ώρες πριν από το τέλος των ανταλλαγών στο ΝΒΑ, πραγματοποιήθηκε μία πολύ δυνατή κίνηση για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι δευτεραθλητές και η ομάδα της Καλιφόρνια συμφώνησαν σε ένα deal για τέσσερις παίκτες, όπως τονίζεται από το ESPN, το οποίο έχει φυσικά ως κεντρικό πρόσωπο τον Αϊζέια Τόμας.

Ο άλλοτε ηγέτης των Σέλτικς, που δεν μπόρεσε τελικά να σταθεί στο Οχάιο μετά την ανταλλαγή για τον Κάιρι Ίρβινγκ, κυρίως λόγω του τραυματισμού του στο ισχίο, θα γίνει κάτοικος Λος Άντζελες, μαζί με τον Τσάνινγκ Φράι. Κάπως έτσι, οι «Λιμνάνθρωποι» δημιουργούν ήδη τις προϋποθέσεις για μία ισχυρή ομάδα που θέλουν μακροπρόθεσμα να δημιουργήσουν, καθώς έχουν και ελεύθερο μπάτζετ μισθολογικό για δύο μάξιμουμ συμβόλαια, καταστρώνοντας τα πλάνα τους για την καλύτερη πλαισίωση των εξαιρετικά ταλαντούχων αθλητών που διαθέτουν ήδη.

Το δρομολόγιο αντίστροφα για Κλίβελαντ θα ακολουθήσουν ο Τζόρνταν Κλάρκσον και ο Λάρι Νανς, μαζί με το pick πρώτου γύρου που είχε απομείνει για τους «Ιππότες». Οι πρωταθλητές του 2016, με τη δική τους σειρά, βελτιώνονται ακόμη περισσότερο στους «αιθέρες», χάρη στα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα των εν λόγω δύο αθλητών και την ικανότητα του πρώτου στο σκοράρισμα, ελπίζοντας πως θα δώσουν μία διαφορετική «ώθηση» τόσο με τις αρετές τους όσο και με το γεγονός πως προστίθεται νέο «αίμα» στη γηραιότερη ομάδα της λίγκας, έστω κι αν βέβαια δεν προορίζονται για ρόλο πρωταγωνιστή.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στη σπουδαία συμφωνία, η οποία φέρνει τον «Ησαΐα» σε τρίτη διαφορετική ομάδα μέσα σε έναν χρόνο, αναζητώντας τη σταθεροποίησή του, μετά τον τραυματισμό που είχε ακολουθήσει την εκπληκτική περσινή πορεία με τους Μπόστον Σέλτικς, μέχρι τους τελικούς Ανατολής.

Μπορείτε να δείτε, ακολούθως, τι «ψώνισε» κάθε ομάδα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ