25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Βόλο η Μοντάνα για φιλικά με τον Ολυμπιακό

Δύο δυνατά φιλικά θα έχει την ευκαιρία να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα του, αντιμετωπίζοντας τη δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας Μοντάνα.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτριών του Μιχάλη Καπουρνιώτη, εν όψει της συμμετοχής τους στην Α1 Γυναικών. Μάλιστα, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις του, θα παίξουν κόντρα στις Βουλγάρες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρόσφατο τουρνουά της Νίκης Λευκάδας.

Η ανακοίνωση: «Με δύο δυνατούς φιλικούς αγώνες συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μας ενόψει των υποχρεώσεών της για το κύπελλο Γυναικών και το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την γυναικεία ομάδα της Μοντάνα από τη Βουλγαρία. Η Μοντάνα, πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τη σεζόν 2015-16 και δευτεραθλήτρια τη σεζόν 2016-17, συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία και στην Αδριατική Λίγκα ενώ έρχεται στο Βόλο προερχόμενη από Τουρνουά στη Λευκάδα στο οποίο επικράτησε τόσο του Πανιωνίου όσο και του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, αφού πλέον, εδώ και μία εβδομάδα, έχουν ενσωματωθεί και οι Αμερικανίδες Andrewς και Clayton και θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών του. Τη Δευτέρα 25/09 ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου και την Τρίτη 26/09 στις 14.00 στο ίδιο γήπεδο. Στους αγώνες θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ