32.6 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Διπλή επίσκεψη για Άντριους και Κλέιτον στον Βόλο (pics)

«Γεμάτο» είναι το πρόγραμμα για τις δύο ξένες παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου, Κιάρα Άντριους και Μοριάνα Κλέιτον, που δεν αρκούνται μόνο στις προπονήσεις τους με τις «ερυθρόλευκες».

Αμφότερες οι Αμερικανές επισκέφθηκαν στην επιχείρησή του στην κεντρική λαχαναγορά το Σπύρο Σαμαλτάνη, εκ των χορηγών των Θεσσαλών, ενώ βρέθηκαν και στην παραλία της μαγνησιακής πόλης για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά MILKO 3X3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση: «Το χορηγό της ομάδας, μας έμπορο φρούτων κος Σπύρο Σαμαλτάνη, επισκέφτηκαν οι δυο Αμερικανίδες Αθλήτριες Andrews και Clayton, στην επιχείρησή του, στην κεντρική λαχαναγορά του Βόλου. Τα Μέλη της Δ.Ε. κος Μεταφτσής Αλέξανδρος και κος Έξαρχος Απόστολος τις συνόδευαν, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τη συμβολή του στη προσπάθεια της ομάδος. Ο κος Σπύρος Σαμαλτάνης, αφού ευχαρίστησε τις Αθλήτριες και τα Μελή της Δ.Ε. για την επίσκεψη, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδος και δύο ημέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης δηλαδή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, θα δεξιωθεί όλα τα μέλη της.

Η προσφορά του όμως δεν σταμάτησε εκεί, οι Αθλήτριες φεύγοντας πήραν μαζί τους αρκετές σακούλες με διάφορα φρούτα, σίγουρα ευχαριστημένες από την επίσκεψή τους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες. Μετά επισκέφτηκαν τη παραλία του Βόλου όπου διεξάγετο το 3on3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ