17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στα Τρίκαλα και ο Μόρις (vid)

Παίκτης των Τρικάλων BC είναι πλέον και ο Ίρβιν Μόρις, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

O 23χρονος γκαρντ είναι το νέο απόκτημα των Θεσσαλών, μετά τους Ντι Τζέι Ρίτσαρντσον και Γκάρι Τάλτον, που επίσης αποκτήθηκαν από το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού για το ενισχύσουν στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League και στη «μάχη» της σωτηρίας. Ο Ίρβιν Μόρις αποφοίτησε το 2016 από το UTEP, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ. Έτσι, αναχώρησε από τις ΗΠΑ για να αγωνιστεί αρχικά στο Λίβανο και την Τάνταμον Ζουκ κι εν συνεχεία στη Ρωσία και τη Σάρατοφ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Forward Earvin Morris (1994, 1.96). Ο Μorris είναι απόφοιτος του UTEP (University of Texas at El Paso). Μετά την αποφοίτησή του αγωνίστηκε στον Λίβανο με την Tadamon ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την Avtodor Saratov στην Ρωσία. Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια στο Europe Cup (8,5 πόντοι, 2,5 ριμπάουντ μ.ο), σε έξι παιχνίδια στην VTB League (6,9 πόντοι, 1,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ), και σε έξι παιχνίδια στο Basketball Champions League». Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries σε δράση…

https://www.youtube.com/watch?v=xrRXxcCQjoM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ