15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρίκαλα BC, Αίολος Τρικάλων, Μάγοι και ΑΟ Τρικαλα ένα…τσιγάρο δρόμος!

Φωτιά παίρνει το μπάσκετ στα Τρίκαλα, και έτσι εκτός από τον ιδιαίτερα δυνατό Ίκαρο, θέση δίπλα του έρχεται να πάρει η ποδοσφαιρική δύναμη της Θεσσαλικής πόλης, ο ΑΟ Τρικάλων.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η τελευταία εμφάνιση των Τρικάλων BC στην Basket League ήρθε στις 13 Μαΐου του 2018, και στο περιβόητο παιχνίδι στο κλειστό της Ήλιδας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ακολούθησε μια σεζόν χωρίς αγωνιστική δράση, για να επανέλθει ο ερασιτέχνης Αίολος Τρικάλων την περσινή σεζόν στην Γ' Εθνική, και να κερδίσει την επάνοδο του στην Β' Εθνική.

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και ο ΑΟ Τρικάλων, ο οποίος πριν τον περσινό Ιούνη αγνοούσε το μπάσκετ, και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το κοινό του θα παρακολουθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο παιχνίδια της Β' Εθνικής.

Ο ερασιτέχνης ΑΟΤ απορρόφησε τους Μάγους, με τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων», Κώστα Παρδάλη, να δηλώνει πέρυσι : «Θέλουμε να πλατιάσουμε την ιδέα του ΑΟ Τρίκαλα όσο και αν αυτό ακούγεται ρομαντικό». Έτσι, ο ΑΟΤ μετά από 56 χρόνια δημιούργησε και νέο τμήμα το οποίο αγωνίστηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Πλέον, οι διεργασίες συνεχίζονται ώστε ο Αίολος Τρικάλων και ο ΑΟΤ να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με την καθοριστική συνάντηση να πραγματοποιείται στο Φλαμούλι ανάμεσα στα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και την διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ (Παναγιώτου, Γκολίτος, Ποθητός) με τους Τάκη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σιαφαρίκα και Ντίνο Κωλέττη που εκπροσώπησαν τον Αίολο.

Πλέον, και με νέα συνάντηση που έγινε χθες (21/7) το βράδυ, τα διαδικαστικά δεν έχουν επιτρέψει τις ανακοινώσεις. Όπως αναφέρει το «sportrikala.gr», η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα αλλά θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες ώστε να παρθεί η τελική απόφαση από τον Ερασιτέχνη. Αυτές αφορούν κυρίως με το τι θα γίνει αν ανακύψουν οφειλές από το παρελθόν με τους παράγοντες του Αιόλου να εγγυώνται ότι όποια οφειλή προκύψει θα καλυφθεί από αυτούς και συγκεκριμένα από τους Τάκη Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σιαφαρίκα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Χάρης Φόρος, ενώ έχουν γίνει σημαντικές επαφές με αθλητές που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην Α2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ