21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στη Χάποελ πρώην παίκτης των Τρικάλων (pics)

Με ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό ενισχύθηκε η Χάποελ Ιερουσαλήμ εν όψει της συνέχειας στο Basketball Champions League και το εθνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ντιμίτριους Κόνγκερ, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-2016 στην Basket League με τη φανέλα των Τρικάλων BC, ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Λε Μαν, αγωνιζόμενος και σε έξι παιχνίδια του BCL με μ.ό. 8,6π. και 3 ριμπάουντ σε 20.6’. Αποχώρησε από τους Γάλλους τον περασμένο Νοέμβριο και εντάχθηκε στους Αδελαΐδα 36ers, έχοντας κατά μέσο όρο 9,9π. και 2,6 ριμπάουντ σε δεκατρία ματς. Πλέον, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ να ανακοινώνει πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση μήνα με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Δημιουργήθηκε η ανάγκη της ενίσχυσης μετά τον τραυματισμό του Κρις Τζόνσον και ο Κόνγκερ, πέραν των ικανοτήτων του ως παίκτης, έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να ενταχθεί άμεσα σε ένα σύνολο. Τον πιστεύω και θεωρώ πως θα συνεχίσει μαζί μας μέχρι τέλους», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντεντ Κάτας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ