16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στα…πιτς 4-6 μήνες ο Μοζγκόφ λόγω χειρουργείου

Δεν φαίνεται να ξεμπλέκει από τα χειρουργεία και τις ταλαιπωρίες ο Τιμοφέι Μοζγκόφ με τον Ρώσο παίκτη να υποβάλλεται για ακόμη μία φορά σε επέμβαση στο δεξιό του γόνατο που θα τον αφήσει για 4-6 μήνες εκτός παρκέ.

Και εκεί που έδειχναν όλα ότι ο Ρώσος γίγαντας θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς από την τελευταία φορά που ήταν την περίοδο 2017/18 με την φανέλα των Νετς, εν τέλει με αφορμή την απραξία λόγω της πανδημίας ο 34χρονος παίκτης αποφάσισε να κάνει εκ νέου επέμβαση στο ταλαιπωρημένο δεξί του γόνατο ώστε να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα και να παρουσιαστεί πανέτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ με δηλώσεις του στο "sports.ru" υποστήριξε: «Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω πριν την πανδημία. Αυτή η διακοπή βοήθησε ώστε να εστιάσω στις ενοχλήσεις που αισθανόμουν στο γόνατο. Όταν έγινε σαφές ότι δεν θα επανεκκινήσει η φετινή σεζόν και δεν είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει η επόμενη, αποφάσισα να μην αναβάλλω άλλο την επέμβαση προκειμένου να εξαλείψω τα προβλήματα που υπήρχαν στην άρθρωση».

Την φετινή σεζόν ο Ρώσος παίκτης πήρε μεταγραφή στην Χίμκι αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό λόγω τραυματισμού ενώ μετά ξέσπασε η πανδημία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ