22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τίμα: «Έγιναν φοβερά πράγματα στη Χίμκι, δηλητηρίασαν το κλίμα»

Ο Γιάνις Τίμα παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο περσινό «ναυάγιο» της Χίμκι.

Ο Λετονός μπασκετμπολίστας με το σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, ήταν ένας από τους τελευταίους που έφυγαν από την ομάδα των περιχώρων της Μόσχας τον περασμένο Απρίλιο.

Με δηλώσεις του πάντως αποκάλυψε ορισμένα από τα «τρελά» συμβάντα στο εσωτερικό του κλαμπ την περασμένη σεζόν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο «Sport.Ru»:

«Οι ηγέτες της ομάδας συνειδητοποίησαν ότι η σεζόν έπρεπε να... διαγραφεί και προσπάθησαν να μειώσουν τα έξοδα, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο».

Για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα: «Έναν ξένο τον έστειλαν στη 2η ομάδα, μετά από μία διαμάχη με τον προπονητή. Όταν μετά από δύο ημέρες τον κάλεσαν πίσω, εκείνος τους είπε ότι τον κοροϊδεύουν και αποχώρησε. Σε έναν άλλον (σ.σ.: τον Γερέμπκο) που του ζήτησε άδεια για να πάει στο σπίτι του, του έδωσαν την άδεια και μετά έσκισαν τη συμφωνία και τον αποκάλεσαν λιποτάκτη. Έγιναν φοβερά πράγματα, δεν ήθελαν να συσπειρώσουν τους παίκτες, αλλά το αντίθετο. "Δηλητηρίασαν" τις σχέσεις και το κλίμα».

Για τις πληρωμές: «Πήραμε τους δύο πρώτους μισθούς και μετά τίποτα. Ωστόσο, αν μετά από 45 μέρες δεν έχουμε λάβει τίποτα, είμαστε ελεύθεροι να ψάξουμε για άλλη ομάδα. Και αυτό κάναμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ