21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Στέρλινγκ Γκιμπς θέλουν στον Πανιώνιο (vid)

Στον Πανιώνιο η προτεραιότητα είναι η συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο, όμως, δεν χάνουν χρόνο και για την ενίσχυση της ομάδας.

Η αναζήτηση ενός πλέι μέικερ είχε αρχίσει από καιρό στους "κυανέρυθρους" αφού εκεί είχε διαπιστωθεί το πιο σημαντικό από τα, αρκετά, κενά του ρόστερ και η απρόσμενη περίπτωση του Στέρλινγκ Γκιμπς είχε σημάνει... συναγερμό. Ο 24χρονος Αμερικανός οργανωτής, με ύψος 1,88 και κολλγειακή καριέρα στο Σίτον Χολ και στο Κονέκτικατ, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ουγγαρία με την Κόρμεντ και φέτος το καλοκάιρι υπέγραψε στη Νίζνι, για να την ενισχύσει και στο Champions League. 

Πριν από λίγο καιρό, όμως, η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε, ο Γκιμπς αναζητά την επόμενη στέγη του και οι διοικούντες του Πανιώνιο επιχειρούν αφ΄ ενός να τον προλάβουν, αφ' ετέρου να τον πείσουν να ενισχύσει την προσπάθειά τους.

Στο θέμα του προπονητή, σήμερα αναμένονται οι εξελίξεις, αφού υπάρχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος έχει θερμούς υποστηρικτές μεταξύ αυτών που αποφασίζουν, έχει και πετυχημένη προϋπηρεσία στην ομάδα την οποία ανέβασε από τη Β' Εθνική σε μια δύσκολη και κρίσιμη σεζόν της ιστορίας της.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ